In onze winkel heeft u een ruime keuze aan fietsen van echte top merken. Ontdek hieronder alle fietsmerken die wij in ons assortiment hebben.

 

 

KTM

http://www.ktm-bikes.at/

 

KTM is bij het grote publiek vooral bekend als motormerk. Niet verwonderlijk als je weet dat het bedrijf al bestaat sinds 1934. Pas 30 jaar later werd bij KTM de eerste fiets gebouwd, vandaar enkele “1964 Limited editions” in het gamma. Hun slogan “Made in Austria” staat voor hoge kwaliteit en geavanceerde technologieën. Inmiddels zijn de motor- en fietsfabriek van elkaar gescheiden en worden deze geheel onafhankelijk bestuurd. Bij KTM Bike Industries zijn ze er trots op dat ze nog steeds de fietsen in Oostenrijk lakken en assembleren, waarbij de meer dan 300 werknemers ervoor zorgen dat deze mooie fietsen in meer dan 50 landen beschikbaar zijn. KTM voorziet een heel uitgebreid gamma waarin bijna elk type fiets verkrijgbaar is. Bij Special-e-Bikes leggen we de focus vooral op de e-bikes en mountainbikes waarmee het merk is groot geworden.

 

Kalkhoff

logo

 

100 jaar Kalkhoff, 100 jaar fietstraditie. Deze combinatie van traditionele waarden en moderne technologie wordt niet alleen weerspiegeld in onze kwaliteitsgarantie, maar ook in het unieke ontwerp van onze bikes: duidelijke lijnen, integratie op het hoogste niveau en pure en stijlvolle kleuren met noordelijk karakter – traditionele, moderne en innovatieve interpretatie.

 

Gazelle

gazelle-logo

 

Gazelle is een in 1892 opgerichte Nederlandse fietsenfabriek die ook auto's, brom- en motorfietsen heeft geproduceerd. De firma die zich sinds 1992 Koninklijk mag noemen, heeft een fabriek in Dieren. Het bedrijf produceert ruim 275.000 fietsen per jaar en is daarmee marktleider in Nederland met een ruim assortiment van stadfietsen en e-bikes.

 

Dutch ID

dutch id logo

 

Bij Dutch ID hebben ze een passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden e-bikes ontworpen en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, langere levensduur en meer fietsplezier. De bijzondere fabriek is gevestigd in Beverwijk. Tijdens de bezoekersdagen kun je met eigen ogen ervaren dat dit geen doorsnee assemblagebedrijf is. Hoewel de processen hightech zijn ingericht, worden de Dutch ID e-bikes hier allemaal met de hand gebouwd. Een ervaren team draagt de zorg voor zeer hoogwaardige productie. Kwaliteit en ouderwets vakmanschap staat hier hoog in het vaandel en dat merk je direct.

 

Granville

aankoop-granville

 

In 1928 stampte Frans Huygens een klein bedrijfje uit de grond dat zich uitsluitend bezig hield met de productie van fietskaders. Vanaf 1952 werden door hemzelf de eerste volledige fietsen gebouwd onder de merknaam 'Ludo'. Sinds 2000 gebruikt het bedrijf de merknaam Granville en worden er geen Ludo fietsen meer gemaakt. Zeven jaar later start men met de bouw van een volledige nieuwe en moderne fietsfabriek. Ondertussen is Granville veel meer dan een fabrikant van racefietsen. Zo pakken ze uit met een ruim assortiment van e-bikes en stadsfietsen.

 

Scott

scott

 

Scott mountainbikes, Scott racefietsen, Scott ebikes, Scott kinderfietsen. Scott zijn slogan “no shortcuts” zegt exact waar ze voor staan: Dingen doen op de juiste manier, voor de juiste reden. De oorsprong van dit Zwitserse merk (wat ooit in Amerikaanse handen was overigens), is begonnen met het ontwikkelen van skistokken. Later heeft scott zich ontwikkeld tot specialist in carbon artikelen voor sportdoeleinden. Vandaag de dag behoren de Scott racefietsen en mtb en de e-bikes tot de beste in hun klasse.

 

Oxford

oxford-logo

 

Oxford is een Belgisch fietsmerk, met vestigingsplaats in Sint-Niklaas. Het is een van de grote en klassieke merken in België dat zich richt op klassieke fietsen, trekkingfietsen, E-Bikes en ook kinderfietsen.

 

Thompson

Thompson_Logo

 

Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in de stad Geraardsbergen. De Thompson filosofie werd zeer snel duidelijk voor het publiek. Namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”. Vandaag de dag heeft Thompson een volledig gamma fietsen met de productie van mountainbikes, cross-,sport-, race-, stadsfietsen en de laatste toevoeging aan het gamma is uiteraard de elektrisch aangedreven fietsen.

 

Advanced Ebike

advanced

 

Met de hand gemaakt in Duitsland; dat zegt genoeg. Onze e-bikes zijn ontwikkeld als e-bike en niet als ‘een fiets met een accu’. Het is ons specialisme. De techniek, de hoogwaardige componenten, het design en het frame; alles is op elkaar afgestemd. Dat garandeert een uniek zitcomfort, heerlijke rijeigenschappen en een veilig, vertrouwd gevoel als u onderweg bent. Ook goed om te weten; elke Ebike Das Original wordt op één werkplek met de hand gemaakt door één constructeur. Zo houden we onze kwaliteit letterlijk in de hand en hebben we er veel meer grip op. En u hoeft geen zorgen te hebben over de kwaliteit.

 

Cortina

cortina

 

Sterk, betrouwbaar én mooi
Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk! Of het nu gaat om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets.

 

Bike Fun Kids

bike-fun-kids

 

Bike Fun Kids is een merknaam voor een verzameling van diverse kinderfietsen voor jongens en meisjes van 12" tot 26". BFK ontstond in 1993 in de schoot van VDW Bikes bv. De nadruk ligt op kwalitatieve, veilige fietsen met een ‘fun’-toets. Deze fietsen vindt men dan ook enkel in de gespecialiseerde vakhandel.