CADEAUBON

cadeaubon

Nog opzoek naar de perfecte cadeau voor een fietsliefhebber. Wij hebben de oplossing, onze cadeaubon. Deze wordt mooi in een doosje ingepakt zodat u het ineens kan afgeven. 

GPS tracker voor E-bikes

gps-tracker-fuer-e-bikes_powunity-biketrax

 

Je e-bike altijd en overal kunnen volgen met de VEX-bike tracker.
VEX-bike is een compact GPS Track&Trace toestel dat ingebouwd is in jouw favoriete rit. Aangesloten op de batterij van je e-bike, scooter wordt via gps de locatie doorgestuurd naar je app. VEX-bike beschikt verder over een back-up batterij om te verzekeren dat je nog 2 tot 7 dagen je fiets kan blijven volgen indien de aansluiting met de batterij zou wegvallen.
Wil je graag een GPS tracker van VEX-bike voor je E-bike? Dan is er een op maat gemaakte aansluiting mogelijk voor jouw specifieke type motor.
Kom langs voor meer info.

 

Onderdelen automaat

automaat

 

 

Nieuw!  24 op 7 Onderdelen automaat :  binnenband,plaksets,smeermiddel,verlichting,enz...

 

DYNAMIC BIKE CARE

3A7C8C98-834D-4D50-81B5-A76DCA8F51E8

 

Dynamic is onderdeel van een jong bedrijf; het merk bestaat al meer dan 30 jaar maar het is pas sinds begin 2020 dat we op onze eigen benen staan. Opgericht in de jaren 80 en ooit onderdeel van een Duitse groothandel in de fietsindustrie, bouwen we op een lange historie. Na overnames door Tacx en later Garmin vonden wij dat Dynamic de volledige focus en aandacht verdient waarna we de stap hebben gezet om het merk zelfstandig te maken.
Het team achter Dynamic komt uit de fietsindustrie en heeft een sterk netwerk. Vanuit ons hoofdkantoor in Naaldwijk gaan onze producten naar fietsers van over de hele wereld.

 

WAHOO GPS

F65974E1-E56B-4A2D-8B88-DB0EA6B2AA0C

 

Wahoo Fitness is een Amerikaans technologiebedrijf dat is gespecialiseerd in fitnessproducten. Het bedrijf is opgericht in 2009 door Chip Hawkins. Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta. De bekendste producten die Wahoo produceert zijn navigatieapparaten voor op de fiets en fietstrainers.

 

Aftershokz

SHOKZ-1

 

Zou je graag van je muziek willen genieten terwijl je je bewust blijft van je omgeving? Dan is een open-ear koptelefoon misschien de oplossing die je zoekt. In tegenstelling tot traditionele oordopjes, die in je gehoorgang zitten en externe geluiden blokkeren, maken open-ear koptelefoons gebruik van bone conduction of DirectPitchâ„¢-technologie om geluid naar je oren te sturen zonder ze te blokkeren. Hierdoor blijf je je bewust van je omgeving terwijl je toch van je favoriete muziek kunt genieten.

Interesse? Kom dan eens langs in onze winkel waar je ze kan uittesten.